BUFON VERUJE U SVOJ TIM: Biće teško, ali osvojićemo titulu

Autor:

Sport

27.04.2018

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon izjavio je da torinski klub mora da sačuva prvo mesto na tabeli i osvoji titulu u Seriji A

Bufona očekuje težak zadatak u finišu sezone

Juventus je pre samo 10 dana imao šest bodova više od Napolija, a u međuvremenu se situacija promenila. Napoli je prišao torinskom klubu na samo bod zaostatka četiri kola pre kraja šampionata.

- Bacili smo pet veoma važnih bodova u poslednjim utakmicama, ali i dalje smo na prvom mestu na tabeli, mada sa blagom prednošću. To moramo da sačuvamo do kraja sezone. To je naš cilj i naša dužnost - rekao je Bufon uoči meča sa Interom.


Bufon je demantovao da se sukobio sa saigračem Medhijem Benatijom posle poraza od Napolija.

- To su pokušaji da se destabilizuje okruženje i da se potkopa samopouzdanje i zajedništvo ekipe. Niko, za vreme mojih 17 godina u Juventusu, nije uperio prst u saigrača i krivio ga za poraz, i to se nikada neće dogoditi dok sam ja kapiten ove ekipe - istakao je Bufon.

On je ponovio da Juventus ima težak raspored do kraja sezone.


- Utakmica protiv Intera je odlučujuća, ali to će biti i dueli protiv Bolonje, Rome i Verone. Takođe, igramo i u finalu Kupa - naveo je Bufon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading