SRBIJO, IZABERI SLOGAN "ORLOVA"

Autor:

Sport

28.04.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesec i po dana ostalo je do početka Mundijala u Rusiji, a navijači Srbije moći će u narednom periodu da glasaju za slogan koji će krasiti autobus našeg nacionalnog tima! Posetioci sajta Fifa.com su u prethodnih mesec dana slali predloge za slogane, a Svetska fudbalska organizacija je odabrala po tri za svaku zemlju učesnicu Mundijala.

RepublikaFoto: instagram.com/fudbalskisavezsrbije
Fudbaleri Srbije

Sada je sve na navijačima koji putem interneta imaju priliku da izglasaju pobednika, a slogani koji su se našli u najužem izboru glase: "Because we are the team! (Zato što smo tim)", "Jedan tim, jedan san - Srbija!" i "Izaberi svoj put pobede". Link na kom navijači iz čitavog sveta mogu da biraju glasi se nalazi OVDE.

 

Da podsetimo, pre osam godina u Južnoj Africi na poslednjem učešću naše reprezentacije na SP slogan koji je stajao na autobusu glasio je "Igramo srcem, vodimo osmehom".

Među zanimljivijim sloganima ostalih timova dominiraju argentinski "Magija u pokretu", korejski "Pedeset miliona srca trče kao jedno" i urugvajski "Sunce sija u Rusiji, ali je nebo celo svetloplavo".

RepublikaFoto: fifa.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading