PRIJATELJ "DELIJA": Poznati vođa navijača Spartaka PROTERAN

Autor:

Sport

27.04.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo ime je Paša, u navijačkom svetu poznatiji je kao Pauk... Važio je za jednog od najvernijih navijača Spartaka iz Moskve, ali Fratrija je donela zanimljivu odluku.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com

Ovaj vođa navijača  izbačen je sa tribina. On je naudio reputaciji svoje navijačke grupe pa je doneta odluka da više ne bude član ove grupacije.

- Čovek koji ne snosi odgovornost za svoje reči i dala, zanemaruje opšteprihvaćene koncepte savesti i morala, ne može da bude na tribini, a naročito ne može da bude njen vođa. U vezi sa otkrivenim i nespornim okolnostima, smatramo da je potrebno da razjasnimo da je Paša Pauk počinio dela koja su neprihvatljiva u normalnom društu i on je osuđen za sve laži. U vezi sa tim činjenicama, taj čovek više neće imati nikakve vese sa Fratrijom i smatramo ga nepoželjnijim na svakom stadionu gde bude igrao Spartak - navodi se u saopštenju.

Pauk je poznat i kao veliki navijač Crvene zvezde... On je bio na utakmici sa Krasnodarom, gde je sa svojom navijačkom grupom pružio podršku bratskom klubu.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading