(VIDEO) ZVEZDA NAŠLA PEŠIĆEVOG NASLEDNIKA, poznat status Vujadina Savića!

Autor: HotSport

Sport

28.04.2018

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda nanišanila je pojačanje u napadu koje bi trebalo da bude adekvatna zamena za Aleksandra Pešića, dok je jasno i da stub odbrane neće odlaziti pre kraja avgusta.

RepublikaFoto: Starsport
Pešić najverovatnije odlazi na kraju sezone

Portal "HotSport" javlja da Vujadin Savić, koji će se naći i na širem spisku putnika za Svetsko prvenstvo u Rusiji, neće pre avgusta i završetka evropskih kvalifikacija napuštati crveno-bele, a najverovatnije ni posle toga.

Međutim, daleko neizvesnija će biti potraga za dostojnom zamenom Aleksandru Pešiću, koji će teško ostati na "Marakani" i po isteku sezone. "HotSport" saznaje da uprava kluba već uveliko vodi pregovore sa subotičkim Spartakom u vezi sa dolaskom napadača Nemanje Nikolića među crveno-bele.

Nikolić je i zimus mogao da dođe u Ljutice Bogdana umesto Ričmonda Boaćija, ali je uprava procenila da je bolje da sačeka narednu sezone, pošto je u napadu bilo drugih rešenja.

Sada je priča aktivirana, pa bi trebalo sačekati, pošto ima klubova iz Evrope koji su upisali golgetera „golubova“ u svoj notes. Nikolić je ove sezone bio strelac 9 golova na 26 utakmica za Spartak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading