Milojević između Zvezde i AEK-a!

Autor: Informer

Sport

28.04.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od dolaska na klupu Crvene zvezde prošlog leta Vladan Milojević je učinio mnogo dobrih stvari za klub od domaćeg šampionata preko nastupa u Ligi Evrope. Uprava je rešila da ga nagradi boljim ugovorom, ali još nije izvesno da li će Milojević ostati i naredne sezone na klupi crveno-belih.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milojević između Zvezde i Grčke

U poslednjem izdanju "Informera" piše kako su crveno-beli spremni da ponude svom sadašnjem treneru 500 hiljada evra na godišnjem nivou.

Pojavio se problem u vidu atinskog AEK-a, koji je obezbedio titulu u Grčkoj i naredne sezone igraće u Ligi šampiona. Navodi se da će trener Manolo Himenez napustiti klub i otići u Sevilju, gde bi nasledio Vinćenca Montelu. Prvi pik uprave atinskih žuto-crnih biće upravo Milojević, a novčana ponuda duplo veća od one koju može da izdvoji Crvena zvezda.

Navijači Zvezde se nadaju da će pregovori između Milojevića i uprave uroditi plodom i da će provereni stručnjak staviti paraf na novi ugovor sa crveno-belima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading