Ko se o Sumu opeče... CRNO-BELI ODUSTALI OD DINAMOVOG IGRAČA, ovaj tražio milione

Autor:

Sport

28.04.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan želi da pojača sve linije tima tokom letnjeg prelaznog roka, a jedino što se zna jeste da jedan fudbaler koji se pominjao prethodnih sedmica sigurno neće obući crno-beli dres.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-belima potrebna pojačanja na leto

Pominjao se Hilel Sudani iz zagrebačkog Dinama kao potencijalna bomba ovog leta, ali od toga neće biti ništa. On je rešio da sačeka neku izdašniju ponudu u Hrvatskoj, pošto je jasno da Partizan ne može da ispuni njegove finansijske zahteve.

Alžirac se spominjao kao moguće pojačanje aktuelnog šampiona Srbije, ali se to ipak neće desiti pošto crno-beli finansijski ne mogu da isprate želje Sudanija.

Ovih dana se međutim pominje kako bi Giljerme iz Beneventa, koji je nuđen i Zvezdi, mogao da bude pojačanje Partizana na leto, pošto je njegov menadžer već imao sastanak sa predstavnicima klubova. Prvi koraci su napravljeni, ali bi i u slučaju Brazilca finansije opet mogle da budu prepreka koja neće moći da se premosti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading