Vulvsima za Premijer ligu potreban Mitrović: Spremili ponudu

Autor:

Sport

28.04.2018

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović je zaludeo Ostrvljane do te mere da je Vulverhemton, najbolji tim Čempionšipa, spreman da iskešira 23 miliona evra za srpskog reprezentativca

RepublikaFoto: twitter.com/Magpies Related
Aleksandar Mitrović

Mitrović je zimus došao na pozajmicu iz Njukasla u Fulam i od tada je za ekipu koju trenira Slaviša Jokanović postgao 12 golova.

Srpski reprezentativac je jedan od najzaslužnijih što se "kolibari" sa Kardifom bore za drugo mesto, koje direktno vodi u Čempionšip.

A tu borbu mirno gledaju Vulvsi, koji su odavno obezbedili prvo mesto i povratak u Premijer ligu. I dok gledaju borbu, broje pare za Mitrovića. 

Kako piše lokalni Birmingem Mejl, Vulvsi su spremni da plate sumu od 23.000.000 evra za najboljeg srpskog napadača, za kog nema mesta u timu Rafaela Beniteza.

Nekadašnji napadač Partizana je na "Sent Džejms Park" stigao iz Anderlehta na sleto 2015. godine za 18.500.000 evra, ali je u prethodne dve sezone bio u nemilosti španskog stratega, što Vulvsi žele da iskoriste i dovedu pojačaju se Mitrovićem za premijerligašku sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading