Džeko siguran u uspeh protiv Liverpula: IDEMO U FINALE, PONOVIĆEMO BARSELONU!

Autor:

Sport

29.04.2018

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Rome Edin Džeko najavio je da je njegov tim sposoban da nadoknadi minus od tri gola u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Liverpula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džeko najavljuje hrabar pristup protiv Liverpula

Između dva susreta polufinala Lige šampiona, Roma je s lakoćom pregazila Kjevo rezultatom 4:1.

U uverljivoj pobedi po jedan gol postigli su Šik i El Šaravi , dok je Džeko bio dvostruki strelac.

- Ova pobeda je bila važna da bismo ostali u top 4 ekipe i izborili Ligu šampiona iduće sezone. Nije bilo lako, posebno zbog crvenog kartona Hesusa u 56. minutu, ali i niza prilika koje nismo realizovali. Moramo zahvaliti Alisonu što nismo primili gol - rekao je Džeko, pa onda i najavio revanš protiv Liverpula u polufinalu.

- A sada se okrećemo sredi, moramo biti spremni za tu utakmicu. Iskreno verujem da možemo ponoviti igru kao protiv Barselone! Moramo od samog početka da damo sve od sebe i odigramo najbolje što možemo. Navijači će biti iza nas baš kao i protiv Barselone, biće pun stadion i potrudićemo se da pružimo najbolje od sebe - zaključio je Džeko.

Roma nakon ove uverljive pobede u nešto boljem raspoloženju očekuje polufinale Lige šampiona od Liverpula, koji je na "Enfildu" kiksnuo protiv Stouka odigravši tek 0:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading