Džajić čestitao titulu: Dominantno u svim segmentima

Autor: Tanjug

Sport

29.04.2018

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić čestitao je osvajanje 28. šampionske titule, koja je, kako je naveo, potpuno zaslužena.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com

- Zvezda je u ovom šampionatu bila u svim segmentima najdominantija. Mislim da ne treba postavljati pitanje da li je zasluženo, sve se jasno vidi. Ubedljivo, tri kola pre kraja prvenstva uzeti titulu, imati u ekipi napadača (Aleksandar Pešić) koji je postao najbolji strelac Superlige od kako je ona nastala, dovoljno govori o snazi - rekao je Džajić.

On je dodao da je titula obradovala sve navijače.

- Želim da uputim najlepše čestitike našim igračima i stručnom štabu i upravi na velikom uspehu. Svaka im čast. S obzirom na to i da se igralo naporno u Evropi i postignuto više nego što je očekivano, titula je dobila dodatno na težini, uostalom kao i cela sezona koja se može okarakterisati izuzetno uspešnom i jednom od najboljih u novijoj istoriji - istakao je Džajić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading