SMANJIVANJE DUGOVA U PRVOM PLANU: Terzić o pojačanjima za leto i napadu na Ligu šampiona!

Autor: Sportski žurnal

Sport

30.04.2018

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su obezbedili titulu u domaćem šampionatu uprava Crvene zvezde sada se okreće prelaznom roku i formiranju tima za kvalifikacije za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Terzić: Moramo da još više smanjimo dug

Generalni direktor Zvezdan Terzić zato je pričao za "Sportski žurnal" o planovima uprave za leto.

– Da nismo prodali braću Ilić, ne bismo mogli da formiramo tim za Ligu Evrope. U situaciji smo da smanjimo dug za još deset miliona, ali da napravimo transfere Adžića, Babića, Račića i Radonjića. Oni su ozbiljan finansijski kapital, za sve njih imamo ponude, ali tako jedemo sopstvenu supstancu. Ne bi trebalo razmišljati jedino da li Zvezda smanjuje dug, niti da li samo ostvaruje dobre rezultate. Moramo da vodimo izbalansiranu politiku - rekao je Terzić za "Sportski žurnal".

Direktor crveno-belih je izjavio i da uprkos grandioznim najavama u medijima klub baš neće moći da se rasipa na leto.

– Zvezda ne bi trebalo takve da dovodi, mnogo su skupi. Boaći i Kanga su postali zvezde, a doveli smo ih bez obeštećenja. Zvezde kluba moraju da postanu igrači iz škole. Voleo bih da ne moramo da prodajemo mlade - dodao je generalni direktor Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading