Da li su "Azuri" rešili goruće pitanje? MANĆINI SE NUDI DA PREUZME REPREZENTACIJU!

Autor:

Sport

30.04.2018

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Roberto Manćini nudi se zemljacima, pošto je preostao jedan od poslednjih kandidata u opticaju za klupu reprezentacije Italije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Manćini ima veliku želju da sedne na klupu reprezentacije

Nakon što je Karlo Anćeloti odbio poziv "azura", aktuelni trener Zenita je, ne prvi put, kazao da je spreman da preuzme posrnulu reprezentaciju.

- Nije bilo nikakvih kontakata, ali moja želja nije sporna. Bila bi najveća čast voditi jednu od najvećih nacionalnih selekcija na svetu, a  pritom još i svoju domovinu - kazao je Manćini.

Njegov Zenit dva kola pre kraja matematički ne može do titule u Rusiji, a ima dva boda manje od trećeg mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Teško da će Manćini produžiti saradnju sa jednim od najbogatijih ruskih klubova, a mediji su juče promovisali bivšeg trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića kao ozbiljnog kandidata da ga nasledi na klupi tima iz Sankt Petersburga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading