"Večiti" razočarani: Pavlović predstavljen u Rapidu

Autor:

Sport

01.05.2018

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih dana spekulisalo se da je Partizan ozbiljno "zagrizao" za napadača Kopenhagena, našeg povremenog reprezentativca Andriju Pavlovića, s obzirom da je bilo izvesno da će on napustiti redove danskog kluba. U pojedinim spekulacijama se pominjala i Crvena zvezdza, kao interesent za Pavlovića.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Pavlović

Međutim, mnogo konkretniji i brži od beogradskih klubova bio je bečki Rapid koji je ekspresno završio posao i za 1.3 miliona evra angažovao srpskog napadača.

Andrija Pavlović se potom oglasio na svom profilu na Instagramu.

- Veoma sam srećan što sam potpisao za tako veliki klub kao što je Rapid iz Beča. Spreman sam da zaigram pred najboljim navijačima u Austriji i da zajedno ostvarimo mnogo dobrih stvari zajedno.


Hvala svima na toploj dobrodošlici, kao i navijačima Rapida na porukama. Sa druge strane, veliko hvala navijačima Kopehnagena i svima u tom klubu na predivne dve godine - izjavio je Pavlović.

A što se Partizana tiče, on će svakako morati da se pojača u špicu napada, pogotovo ukoliko dođe do rastanka sa Tavambom. Ko bi to mogao da bude, za sada nije poznato posle nepovoljnog raspleta sa Pavlovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading