Zvezda se diči brojkama

Autor:

Sport

01.05.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U slavljeničkoj atmosfer na "Marakani", Crvena zvezda je na svom sajtu izdala saopštenje o brojkama, kako bi dodatno ilustrovali dominaciju pre osvajanja 28 titule.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Zvezde

- Zvezda je na prvom mestu od 13. avgusta i pobede nad Bačkom, ali praktično se na liderskoj poziciji nalazi od prvog kola i tu će i ostati sve do 19. maja kada se i zvanično završava šampionat. Zvezda će, dakle, sve 43 nedelje tekuće sezone provesti na liderskoj poziciji na tabeli! - ističe se u uvodnom delu teksta.

Prošle sezone crveno-beli su u finišu posustali u trci sa Partizanom, ali u Zvezdi se ponose i pojedinim brojkama i iz tog perioda. A kada se tim brojkama doda i učinak iz sezone 2015-16, onda sve deluje još impresivnije.

- Brojke su neumoljive. Crvena zvezda je u tri sezone osvojila dve šampionske titule, a od 132 nedelje, čak 122 je provela na prvom mestu na tabeli! Zvezdino ime na čelu tabele bilo je ispisano u više od 92% vremena tokom trajanja prethodnih sezona - poručuju na Zvezdinom klupskom sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading