Partizanu pada plan u vodu, IVIĆA ODVODE IZRAELCI?

Autor:

Sport

01.05.2018

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi pik uprave Partizana da po završetku sezone zameni Miroslava Đukića na klupi tima iz Humske Vladimir Ivić po svemu sudeći neće biti dostupan ovog leta.

RepublikaFoto: Starsport
Ivić je bio želja uprave i zimus, ali do saradnje verovatno neće doći

Prema napisima grčkih, ali i izraelskih medija Ivić je na korak od preuzimanja Makabija iz Tel Aviva, koji ima u planu da ovog leta načini totalnu rekonstrukciju ekipe.

Dosadašnji trener Đordi Krojf nije uspeo da dovede velikana iz izraelske prestonice do titule nacionalnog šampiona, što je bio dovoljan razlog da se započne temeljna promena u svim linijima tima, kao i na klupi.

Sa druge strane, Vladimir Ivić je bez angažmana od prošlog leta kada se razišao sa solunskim PAOK-om posle osvajanja grčkog kupa.

Već tada su krenule priče i nagađanja da bi mogao da dođe u Partizan, a one su se pojačale poslednjih nedelja otkako je postalo jasno da su Đukićevi dani verovatno odbrojani u Humskoj.

Makabi je navodno već uspostavio kontakte sa Ivićem, a ukoliko naš trener prihvati ponuđene uslove dosadašnji trener Đordi Krojf će se preseliti na funkciju sportskog direktora, dok će crno-beli morati da se okrenu drugom rešenju za upražnjenu trenersku poziciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading