Matiću nagrada od Junajteda: "Đavolji" bombarder

Autor:

Sport

02.05.2018

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gol Nemanje Matića protiv Kristal Palasa najbolji je gol sezone u Mančestre junajtedu.

Nemanja Matić

Mančester junajted u utorak je dodelio godišnje nagrade, a za najbolji gol sezone nagrađen je srpski reprezentativac Nemanja Matić.

Svi se sigurno sećate bombe protiv Krstal Palasa.

- Bila je ovo sjajna sezona. Saigrači su mi pomogli da se brzo prilagodim. Veoma sam srećan što sam deo ovog velikog kluba i nadam se da možemo sezonu da krunišemo osvajanjem trofeja u FA Kupu. To bi za sve nas značilo mnogo, i za klub i za navijače. Čeka nas velika utakmica protiv Čelsija 19. maja -poručio je Matić, 

- Veoma sam srećan zbog toga. Ovo je još jedan trofej za moju malu kolekciju, a moja deca će takođe biti posebno srećna. Gol sam pogledao sigurno jedno 300 puta. Najpre sam 10 puta pogledao posle utakmice, a zatim sam otišao kući. Sin je bio toliko srećan zbog gola da sam morao i sa njim da odgledam, a zatim smo gledali i svaki dan posle utakmice.

Najbolji igrač sezone u Junajtedu je David de Hea, a Majkl Kerik koji odlazi u penziju na kraju sezone dobio je specijalnu nagradu za zasluge.

Kerik će ostati na Old Trafordu kao deo Murinjovog stručnog štaba, a Portugalac je kratko, ali efektno, pohvalio Kerika za sve što je uradio noseći dres Junajteda:

- Veliki igrač odlazi, ali veliki čovek ostaje - rekao je Murinjo.

Tokom ceremonije dodele nagrada prikupljeno je 135.000 funti koje će preko Mančesterove fondacije biti raspoređeni kao pomoć mladima u Mančesteru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading