MAŠINA ZA GOLOVE: Liverpul oborio Barsin rekord star 18 godina!

Autor:

Sport

03.05.2018

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula igraju totalni fudbal ove sezone, a nakon prave goleade u dva meča protiv Rome u polufinalu Lige šampiona pao je i jedan rekord u elitnom klupskom fudbalskom takmičenju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Liverpul trese mreže kao od šale

Zahvaljujući neverovatnom golgeterskom učinku fudbaleri Liverpula su oborili rekord po broju datih pogodaka u jednoj sezoni Lige šampiona.

"Redsi" su ove godine čak 46 puta tresli mreže rivala u ovom takmičenju, što nikome do sada nije pošlo za nogom, a ovim putem je srušen i rekord Barselone iz sezone 1999/2000.

Tada su Katalonci postigli 45 pogodaka na 16 mečeva, dok je ekipi sa "Enfilda" dve utakmice manje bilo potrebno da nadmaši taj učinak.

Za očekivati je da se izabranici Jirgena Klopa dodatno učvrste na prvom mestu po ovom parametru, pošto će u finalnom susretu 26. maja u Kijevu napasti trofej Lige šampiona protiv Reala iz Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading