Ibri fale mančesterski dani: NEDOSTAJU MI JUNAJTED I MURINJO!

Autor:

Sport

03.05.2018

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović napustio je u martu Mančester junajted i otišao u SAD, ali kaže da mu i dalje nedostaju kolege sa "Old traforda".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibra u dresu Mančester junajteda

- Vidim da vam dobro ide. Drago mi je što ste u finalu FA kupa, iako ja nisam tu. Ovde je sve u redu, uživam u suncu svakog dana. Želim da poručim svim navijačima: Nedostajete mi, nedostaje mi da igram na Old Trafordu i da vidim sve crvene dresove. Pamtim divne uspomene. Svima želim da se zahvalim za podršku, adrenalin i energiju koju ste mi slali. Želim da se zahvalim i saigračima, koji su bili fantastični. Menadžeru i ti mi nedostaješ. Ti znaš šta je potrebno za pobede. Tu nema tajni - rekao je Ibra. 

Harizmatični napadač je zatim otkrio da je glasao za golmana Davida de Heu u izboru za najboljeg igrača sezone u Premijer ligi.

- On je imao sjajnu godinu, iako tu nagradu ne treba da dobije golman. On je nastavio sa odbranama na vrhunskom nivou.

Ibrahimović (36) je došao u Junajted 2016. godine, ali je u martu sporazumno raskinuo ugovor sa "crvenim đavolima", pošto je dobijao sve manju šansu kod Žozea Murinja, plus što ga je i povreda odvojila sa terena dva puta tokom sezona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading