TERZIĆ: PENIS ZA PARTIZANOVCE MI JE KRAJNJE SIMPATIČAN!

Autor:

Sport

04.05.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može bez prozivki u srpskom fudbalu! Crvena zvezda osvojila je 28. titulu prvaka i taman kada su mnogi pomislili da će splasnuti tenzija na relaciji Zvezda - Partizan, generalni direktor kluba s Marakane Zvezdan Terzić rešio je da pecne ljutog rivala.

RepublikaFoto: E-stock/Grujičić
Zvezdan Terzić

Naime, prvi operativac najtrofejnijeg srpskog kluba osvrnuo se na performans "Delija" na 157. večitom derbiju, koji su ogroman polni organ napravljen od crveno-belih balona ubacili u ložu u kojoj se nalazilo rukovodstvo Partizana, poručivši da mu je to simpatično?!

- Predsedniku Miloradu Vučeliću sam poslao SMS poruku i izvinio se zbog neprijatne situacije. Performans kao performans je bio simpatičan da se zadržalo samo na tribini, nije trebalo gore ka loži da dođe do kontakta - rekao je Terzić za Žurnal.

Posle tog performansa su usledile tuče i neredi na tribini, a Terzić tvrdi da je razlog toga podela navijača Partizana.

- Mene plaši to što se konstantno ne rešavaju problemi. Sa naše strane, na severnoj tribini nema nikakvih briga, rezultat nemira su tri njihove frakcije. Ne znaju gde će treću, pa je stave na tribinu gde se nalaze Zvezdini normalni simpatizeri.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa derbija

Džinovski penis "Delija" bio je, po svemu sudeći, namenjen potpredsedniku Partizana Vladimiru Vuletiću. Reč je o jasnoj aluziji na navodne seksualne sklonosti potpredsednika crno-belih, o čemu su prvi put pisale i u tom kontekstu pomenule Večernje novosti, na čijem se čelu nalazi predsednik kluba iz Humske

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Vučelić

.

Srpski telegraf stupio je u kontakt s Vuletićem, kome su navijači Zvezde namenili performans, ali on nije želeo da ulazi u novi rat sa Terzićem.

- Nisam pročitao šta je Zvezdan rekao, tako da ne bih mogao ništa da komentarišem - bilo je sve od Vuletića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading