Piksi otkrio vezu sa Vengerom: ZVAO ME JE U ARSENAL, ALI...

Autor:

Sport

04.05.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Piksi i Arsen Venger su duži niz godina bliski prijatelji, još iz vremena kad je naš igrač nastupao za japansku Nagoju, legendarni Francuz ga tamo trenirao.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Stojković je prijatelj sa Vengerom više od pola života

Stojković je za portal "Goal" ispričao i kako ga je Venger pozvao u London, da mu se pridruži u Arsenalu, ali da ga je naš as odbio.

- Kad je Arsen otišao u Arsenal, zvao me da mu se pridružim. Naravno da sam o tome razmišljao, bila je to životna prilika, ali sam morao da odbijem iz dva razloga. Prvo, deca su mi u Japanu išla u školu i uživala su tamo, a drugo, ja sam se osećao ugodno jer sam bio prva zvezda lige - otkrio je Piksi dosad nepoznate detalje.

Naš čuveni fudbaler je ispričao anegdotu o tome kako mu je Venger uputio jedan od najvećih komplimenata koji je dobio tokom profesionalne karijere.

- Kad sam ga odbio, zahvalio mi se na iskrenosti, poželeo mi sreću i rekao mi da sam među trojicom najboljih igrača koje je do tada trenirao. Pitao sam ko su ostala dvojica, a on je kazao Žorž Vea i Glen Hodl. Kada sam ga pitao ko je od nas broj jedan, rekao mi je: "Teško je to reći, ali ti si među trojicom najboljih". Bio je to najveći kompliment koji sam dobio u životu - zaključio je bivši fudbaler Crvene zvezde i Marseja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading