Unaj Emeri upozorio naslednika: Pep je glavni u Sitiju, u Parizu to je Nejmar

Autor:

Sport

05.05.2018

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unaj Emeri po završetku sezone napušta klupu Pari Sen Žermena, na njegovo mesto gotovo sigurno stiže Nemac Tomas Tuhel, a sudeći prema poslednjoj izjavi španskog trenera Tuhela očekuju problemi u timu od starta

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Unaj Emeri i Nejmar

Emeri za dve godine na klupi "Svetaca" ima osvojenu šampionsku titulu overenu nekoliko kola pre kraja ove sezone, Kup Francuske i Liga Kup. U Ligi šampiona je ispadao u osmini finala (od Barselone prošle godine i Reala ove), što je ispod očekivanja bogatih arapskih vlasnika, pa će na leto doći do prekida saradnje.

Kako se bliži Emerijev kraj u Parizu, tako na površinu počinju da isplivavaju loše stvari iz svlačionice, a poslednja izjava španskog stručnjaka govori da je atmosfera izuzetno loša.

- PSŽ kao Mančester Siti? Razlikuju se. u Sitiju je Pep vođa, ovde je vođa Nejmar - kazao je Emeri

Posle takvih reči, jasno je kako stoje stvari na Parku prinčeva i kakav posao očekuje Tuhela. Nemac će imati prilično posla da uvede red u svlačionicu Svetaca, što je preduslov za dobre rezultate na evropskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading