SUAREZ: Sa Grizmanom dolazi ambicija za još trofeja

Autor:

Sport

05.05.2018

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Barselone i urugvajske reprezentacije Luis Suares nagovestio je da bi katalonski tim u predstojećem periodu mogao da pojača napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman izjavivši da niko protiv njegovog dolaska ne bi imao ništa da kaže.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Francuski napadač koji se dovodi u vezu sa Kataloncima igra još jednu odličnu sezonu u dresu madridskog Atletika, a 27-godišnjak je postigao 27 golova u tekućoj sezoni u svim takmičenjima. Grizman ima važeći ugovor sa Atletikom do sredine 2022. godine.

Govoreći za španski Radio Rinkon Suares je rekao sledeće:

- Veoma sam ponosan što sam deo kluba koji u svoje redove uvek želi da dovede igrače najvišeg nivoa kvaliteta - Usmana Dembelea, Filipa Kutinja, Antoana Grizmana - rekao je tempreramentni Urugvajac i tako se možda i "izlanuo."

- On je igrač koji doprinosi na najvišem mogućem nivou i pred njim je još mnogo vrhunskih sezona. On je glavni u napadu Atletika, a to je ono što je najvažnije. Ukoliko dođe, neće uzeti mesto nikome, on će doneti ambiciju da se osvoji još trofeja. Biće više nego dobrodošao - izjavio je Suares, koji je u sezoni u kojoj je Barselona obezbedila "duplu krunu" u Španiji za sada postigao 29 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading