Otpao još jedan kandidat: TRENER RIJEKE NE MOŽE U PARTIZAN!

Autor:

Sport

05.05.2018

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Đukić broji svoje poslednje dane u drugom mandatu na klupi Partizana, a ime njegovog naslednika niko još ne zna. Zato što kandidati listom odbijaju ponude kluba iz Humske da preuzmu klub u delikatnom trenutku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ni Matjaž Kek neće moći na klupu Partizana

Nakon vesti da je jedan od ozbiljnijih kandidata da preuzme crno-bele šef struke Rijeke, Slovenac Matjaž Kek, oglasio se i prvi čovek kluba sa "Kantride" Damir Mišković.

– Prvi put čujem za tako nešto. Mi smo zadovoljni Kekom, i on sa nama. Da je došlo do bilo kakvih pregovora sa njim, iskreno se nadam da bih i ja bio upoznat. Gospodin Kek ima svoj ugovor, koji još traje, i tu će biti i narednih godina. Rijeka nije od onih koji menjaju trenere brzo. Jednostavno, uklopili smo se svi. Njemu se sviđa u Rijeci, nama se sviđa sa njim tako da verujem da će on ostati ovde, što se nas tiče - izjavio je Mišković, a preneo “Telegraf”.

Minimalne su šanse da Rijeka odbrani titulu, ali Mišković u tome ne vidi problem.

– Mi u Rijeci razmišljamo malo drugačije. To je sport. Jednu godinu ti pobediš, drugu godinu tebe pobede. Ne bi bilo zanimljivo kada bi svake godine ista ekipa osvajala prvenstva i kupove. Igramo Ligu Evrope, samim tim ova sezona je za nas svakako uspešna. Ja mislim da je klub zaista napravio fantastičan rezultat. Imamo infrastrukturu, imamo omladinski pogon, imamo navijače - zaključio je prvi čovek kluba sa Rujevice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading