Suarez možda otkrio ime novog pojačanja: BILO BI MI DRAGO DA ON DOĐE U BARSELONU!

Autor:

Sport

05.05.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je možda u prethodnim prelaznim rokovima trošila prekomerne količine novca na Usmana Dembelea i Felipea Kutinja, ali se čini da se neće na tome zaustaviti.

RepublikaFoto: instagram.com/luissuarez9/
Urugvajac želi novog kolegu u napadu

Urugvajski napadač Luis Suarez je u razgovoru za španske medije potvrdio ono što se već nekoliko prelaznih rokova unazad sve glasnije govori - Antoan Grizman je velika želja uprave Katalonaca.

Otkupna klauzula za francuskog napadača iznosi 100 miliona evra, cifra koja sigurno nije neka posebno velika prepreka za Barsu.

Uostalom, to je poručio i napadač Luis Suarez, koji bi rado video francuskog reprezentativca na "Nou Kampu".

- Ponosan sam kada vidim da u naš tim dolaze kvalitetni igrači kao što je Grizman, isto kao što su bili i Dembele i Kutinjo. Grizman je igrač koji donosi ogroman kvalitet i pravi razliku, jer već godinama igra na najvišem nivou. On je ključan igrač Atletika - istakao je Suarez.

Urugvajac vedetu Atletika ne vidi kao konkurenciju u napadu.

- On ne dolazi da bi zauzeo bilo čije mesto, već da bi osvajao trofeje. Biće dobrodošao u naš tim - zaključio je Suarez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading