Samo oštro: GATUZO ZAPRETIO IGRAČU DA ĆE MU POLOMITI ZUBE!

Autor:

Sport

06.05.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Milana Đenaro Gatuzo tokom igračke karijere je bio beskompromisan borac, a ni kao trenera ga nije napustio buran temperament.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gatuzo se ponekad teško obuzdava

Kao šef struke popularni "Rino" zahteva od svojih igrača punu posvećenost i zalaganje na treninzima, pa ako primeti da neko ne daje maksimum sledi i kazna!

Tako je Gatuzo na vrlo eksplicitan način objasnio mladom igraču Hašimu Masturu kako bi trebalo da se odnosi prema dresu u kom igra.

- Mnogo smo razgovarali u poslednje vreme. Zapretio sam mu jer je postao više popularan zbog video klipova koje obljavljuje, nego zbog svojih igara. Ali sada to više ne radi, jer sam mu zapretio da ću mu razbiti zube - rekao je Đenaro Gatuzo italijanskim novinarima. 

Mladi marokanski vezista (19) je u klub sa "San Sira" stigao još 2014. godine, ali je vreme proveo na pozajmicama u Malagi i Cvoleu. Za mladi tim Milana je ove sezone nastupio svega dva puta.

Mastur nije debitovao još uvek za prvi tim "rosonera", ali je veoma popularan na društvenim mrežama gde je objavljivao video klipove, u kojima izvodi driblinge i finte. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading