(VIDEO) Ples uz posmrtni marš: PARTIZAN I NAPREDAK PODELILI BODOVE U HUMSKOJ!

Autor:

Sport

05.05.2018

17:58 >> 18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana još jednom su neprijatno iznenadili svoje navijače, pošto su u 5. kolu plej-ofa Super lige odigrali samo 2:2 protiv Napretka. Crno-beli su čak imali i dva gola minusa na poluvremenu, ali su uspeli da izbegnu poraz zahvaljujući kapitenu Saši Iliću i mladom Đorđu Jovanoviću.

RepublikaFoto: Starsport
Jovanović retka svetla tačka u redovima Partizana

Partizan ni treći put ove sezone nije oborio na pleća ekipu Napretka. Nakon remija i poraza u prvom delu sezonu, ni u ovom doigravanju crno-beli nisu imali rešenja za ekipu Milorada Kosanovića.

Počelo je taktovima trubača sa istočne tribine, svirala se zlokobna melodija posmtrnog marša, a u takvom čudnom ambijentu su se bolje snašli gosti iz Kruševca. 

"Čarapani" su preko Sekidike, koji je možda postigao i najlepši gol kola i Vulića u razmaku manjem od dve minute došli do frapantnih 0:2, a trubači su nastavili sa "grobarima" da daju štimung uz raznorazne melodije.

Partizan je bio bezopasan i anemičan u prvih 45 minuta, trener Miroslav Đukić je nemoćno posmatrao sve sa klupe, a Napredak je pretio da još jednom ove sezone uzme skalp crno-belima.

Na pauzu se otišlo sa iznenađujućih 0:2, ali su u nastavku veteran Saša Ilić i tinejdžer Đorđe Jovanović uspeli da vrate utakmicu na početak u rezultatskom smislu.

Bio je to sjajan odgovor Kruševljanima, pošto je i Partizan u kratkom vremenskom razmaku od 59. do 63. minuta došao do izjednačenja. Asistirao je Ilić, a dva puta u metu pogodio mlađani Jovanović.

Partizan je posle toga stekao neku vrstu sigurnosti, uspeli su da naprave nekoliko solidnih akcija i činilo se da će uspeti da dođu i do totalnog preokreta na ovom susretu.

Gosti u 74. minutu preko Vuksanovića promašuju priliku i da dođu do trećeg gola, a sve nade za crno-bele da bi mogli do tri boda ugasio je Marko Jevtović, koji je na 10 minuta pre kraja zaradio isključenje.

Posle ovog meča Partizan će ostati na drugom, a Napredak na sedmoj poziciji.

RepublikaFoto: Starsport
Trubači na stadionu Partizana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading