FULAM: Premijer liga pa 20 miliona funti za Mitra

Autor:

Sport

06.05.2018

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Fulama bori se za plasman u Premijer ligu, a ukoliko se plasiraju u elitu, Aleksandar Mitrović bi mogao da ostane na "Krejven Kotidžu"

RepublikaFoto: twitter.com/FulhamFC
Aleksandar Mitrović

"Kolibari" u poslednje kolo ulaze sa trećeg mesta i osim pobede nad Birmingemom, potreban im je i poraz drugoplasiranog Kardifa.

Ukoliko se to ne desi, ekipa našeg stručnjaka Slaviše Jokanoviča imaće priliku da kroz baraž dođe do Premijer lige. Ako se to desi, prvi cilj "kolibara" je Aleksandar Mitrović.

Srpski reprezentativac je zimu u finišu prelaznog roka iz Njukasla stigao na pozajmicu u Fulam i ekspresno postao ključni igrač ovog kluba.

Na prethodnih 13 utakmica je postigao 12 golova i jedan je od najzaslužnijih za seriju od 23 utakmice bez poraza tima sa "Krejven Kotiža".

Zbog toga i ne čudi što uprava Fulama želi da otkupi Mitrovića, ali pod uslovom da se ekipa plaira u Premijer ligu.

Prema pisanju Dejli mejla, Njukasl će za srpskog reprezentativca tražiti 20 miliona funti, odnosno 22,5 miliona evra. Iako je višak kod Rafaela Beniteza, "svrake" neće propustiti priliku da naplate odlične igre Mitrovića u dresu Fulama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading