Juniori Zvezde šampioni!

Autor:

Sport

06.05.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde novi su prvaci "Roda" juniorske lige Srbije pošto su u finalu, nakon produžetaka, savladali Mega Bemaks rezultatom 84:82.

RepublikaFoto: .kkcrvenazvezda.rs
Košarkaši Crvene zvezde

Velika drama viđena je u finalu za igrače do 19 godina gde su se sastali Crvena zvezda i Mega.

Crveno-beli su nakon produžetaka, pri rezultatu 82:82 imali poslednji napad koji je uspeo da realizuje sjajni Zoran Paunović, koji je bio i najefikasniji na terenu, i tako Zvezdi doneo titulu šampiona Juniorske lige.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Košarkaši Crvene zvezde

Pred 600 gledalaca u dvorani "Mega Facktori" u Beogradu, crveno-beli su došli do pobede poenima Zorana Paunovića uz zvuk sirene, koji je ujedno bio i najefikasniji sa 31. poenom.

Ekipa Mege je bolje otvorila produžetak i povela 77:73. Klupa Crvene zvezde mts je zatražila tajm-aut, a u igru je ušao Lakić, i ta izmena isposatvila se vrlo važnom za nastavak i konačan ishod utakmice.  Profunkcionisao je napad i šut crveno-belih, dve trojke ubacio je upravo Lakić, jednu Paunović koji je nakon pogotka uz faul i ubačeno slobodno bacanje Marjanovića,  pogodio za konačnih 84:82 i veliko slavlje crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading