TUŽNI NAPOLITANCI - Hamšik: Zaslužili smo mnogo više

Autor:

Sport

06.05.2018

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je Napoli tako blizu... Borili su se do samog kraja ali nisu uspeli. Juve je novi-stari šampion Italije, a Marek Hamšik smatra da je njegov tim zaslužio mnogo više.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Nismo zaslužili poslednje rezultate koje smo ostvarili, jer smo imali zaista sjajnu sezonu. Šteta što nismo pobedil, ali i na to je uticalo psihičko pražnjenje posle pobede Juventusa nad Interom od 3:2. Moramo da naučimo da se koncentrišemo na sebe, ne da gledamo šta se događa na drugim terenima. Bila je ovo naporna sezona, dugo smo bili u trci, ali su je detalji odlučili. To je nešto što moramo da ispravimo, i da naučimo lekcije da bismo bili jači - istakao je Hamšik. 

Još uvek se ne zna da li Sari ostaje trener.

- Zaista se nadam da Sari ostaje, zato što bi on pomogao Napoliju da postane još veći i poštovaniji. Od fundamentalne važnosti je da Sari ostane trener jer je napravio spektakularnu grupu igrača koju svake nedelje gleda 50.000 ljudi - zaključio je Slovak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading