KIMIJEVCI sahranili Partizan!

Autor: Katarina Kostić

Sport

07.05.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana jedva su odigrali nerešeno sa Napretkom (2:2, gubili 2:0) u 35. kolu Superlige Srbije, ali taj rezultat neće biti ono po čemu će navijači crno-belih pamtiti ovaj meč.

RepublikaFoto: Starsport
POSMRTNI MARŠ: Trubači u Humskoj

U prvi plan iskočila je frakcija navijača koju predvodi Miloš Radisavljević Kimi, a koja je na meč dovela trubače i uz taktove "Posmrtnog marša" dobrih 15 minuta ironično naricala nad sudbinom kluba iz Humske!

NAVIJAČKI RAT

Naime, nije tajna da su Kimi i njegovi istomišljenici u sukobu sa aktuelnom upravom crno-belih, ali i navijačima sa južne tribine, pa su gubitak titule i loše rezultate crno-belih iskoristili da na ovaj način pokažu da je vreme za smenu na svim nivoima: od upravljanja klubom do upravljanja tribinom!

Posle "Posmrtnog marša" trubači su zasvirali grobarske melodije, ali i numeru "Ćao, bela".

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Radisavljević Kimi

SAHRANILI IGRAČE

Ova atmosfera je ubila i igrače na terenu, koji su u prvom poluvremenu za vreme izvođenja pesme igrali možda i najlošiji fudbal ove sezone i uz to primili dva gola. Tek u drugom poluvremenu su došli sebi i zahvaljujući golovima mladog Đorđa Jovanovića uspeli da izbore remi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading