Milan zove Tadića, naredni dani donose odgovor!

Autor:

Sport

08.05.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sautempton se nalazi pred ključnim mečevima u sezoni protiv Svonsija i Mančester sitija. Ukoliko "sveci" ne ostvare dobre rezultate u ova dva susreta pola tima sa "Sent Meri" stadiona će otići iz kluba, među njima i naš Dušan Tadić.

RepublikaFoto: twitter.com/Premier League
Tadić može lako da promeni klub na leto

Za našeg ofanzivnog vezistu ozbiljno je zainteresovan Milan, a osim njih u redu stoje Ajaks i Roma. Međutim, "roso-neri" su prethodnih sezona zvali srpskog reprezentativca, ali do dogovora nije ni moglo da dođe pošto klub sa krajnjeg juga Engleske nije ni želeo da pregovara o njegovom odlasku.

Međutim, sad je situacija iz korena drugačija. Dok je prethodnih sezona Sautempton bio klub kadar da izbori plasman u evropska takmičenja, tako sada "sveci" muče muku sa opstankom u Premijer ligi.

Izjednačeni su po broju bodova sa Svonsijem na 17. i 18. mestu, a ukoliko izgube od "labudova" u direktnom okršaju gotovo je izvesno da će početi da pakuju kofere za Čempionšip.

U tom slučaju Tadića niko neće moći da zadrži u Sautemptonu, pošto je jasno da naš igrač ima kvalitet za igranje fudbala na ozbiljnom nivou u ligama petice.

Za Tadića se i ranije spekulisalo da u ima otkupnu kaluzulu od 17.000.000 evra, pa bi u slučaju ispadanja bio verovatno još jeftiniji. On je jedan od najboljih igrača Sautemptona od dolaska u klubu. Po broju stvorenih ključnih šansi u Premijer ligi u poslednje tri sezone je među 10 najboljih u Premijer ligi.

Zato se Milan spremio da prvi napadane Tadića i preduhitri konkurenciju Rome, Ajaksa i Sevilje koji su se do sada pominjali kao najozbiljniji kupci srpskog plejmejkera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading