PRED ČUKARIČKI - Đukić: Do gola što pre, igrači znaju važnost meča

Autor: Tanjug

Sport

08.05.2018

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je da će crno-beli pokušati što pre da dođu do gola protiv Čukaričkog u revanšu polufinala Kupa Srbije, jer ističe da je to jedini način da se protivnik uvede u nervozu.

RepublikaFoto: Starsport

Partizan nakon poraza na Banovom brdu 4:2 juri dva gola zaostatka, a trener crno-belih naglašava važnost ranog vođstva.

- Moramo da ih napadnemo od početka. Jurimo prvi gol kako bi oni ušli u nervozu jer ćemo u suprotnom mi ući. Trebalo bi sprečiti njihove kontranapade i ići prvo da samo pobedimo utakmicu, pa onda da damo drugi gol. Trebalo bi ići strpljivo, ne grlom u jagode, ne smemo po svaku cenu da jurišamo - izjavio je Ðukić.

Prema njegovim rečima, igrači su svesni važnosti utakmice na koji gledaju kao meč sezone. 


- Svesni smo važnosti utakmice. Meč sezone koji ćemo pokušati da dobijemo i plasiramo se u finale. Neće biti lako, oni su motivisani ali igramo kod kuće.
RepublikaFoto: Starsport



On je rekao da neće moći da računa na Marka Jevtovića i Marka Jankovića, uz ranije povređene Luku Cucina, Bojana Ostojića i Vladimira Stojkovića, a da će se o minutaži tek oporavljenog Leandrea Tavambe još odlučivati.

Trener crno-belih ističe da oseća pozitivan naboj kod igrača i veruje u dobar ambijent u utakmici za koju kaže da će je rešiti detalji. 

- Nema mađinoičara u fudbalu, poznajemo se vrlo dobro. Nema tu mnogo iznenađenja. Odlučivaće detalji - rekao je Ðukić. 

On je rekao da veruje glavnom arbitru utakmice Miloradu Mažiću i nada se da će najpoznatiji srpski sudija biti sutra, kao i u finalu Lige šampiona na visini zadatka. 

Revanš meč polufinala Kupa Srbije između Partizana i Čukaričkog igra se u sredu od 20 sati na stadionu u Humskoj uz besplatan ulaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading