ŠOKIRAO ŠVAJCARCE - Vilotić: Možda sam dobio rak zbog bombardovanja

Autor: Tanjug

Sport

08.05.2018

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler iz švajcarskog Grashopersa Milan Vilotić prisetio se bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine i poručio da je možda za posledicu toga dobio rak lopatice.

RepublikaFoto: youtube.com/Printscreen

Vilotiću je 2010. godine, dok je nosio dres Crvene zvezde, dijagnostikovan rak koji je kasnije odstranjen, pre nego što je otišao u Švajcarsku gde igra već pet sezona.

- Možda sam dobio rak zbog prljavih bombi bačenih na Srbiju tokom rata. Nivo radijacije je još visok u mojoj zemlji - rekao je Vilotić za švajcarski "Blik".

Sada 31-godišnji štoper ispričao je i događaj kada je igrao za Čukarički protiv Partizana baš u trenutku kada su padale bombe u blizini stadiona.

- Bomba je eksplodirala samo kilometar od naše kuće. Igrao sam tada za Čukarički protiv Partizana u gostima, iako mi je majka branila zbog bombardovanja. Rekao sam joj da moram da izađem na teren. Tokom meča padale su bombe u blizini -  zaključio je Vilotić, koji je trenutno u drugom timu "skakavaca" odlukom trenera Murata Jakina.

Vilotić je odigrao i tri utakmice za A tim reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading