Ove reprezetnacije su Murinjovi favoriti na SP

Autor:

Sport

08.05.2018

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koga Žoze Murinjo vidi kao favorita na Svetskom prvenstvu? "Specjalni" će i lično biti u Rusiji, a sada je i otkrio ko su po njemu najbolje reprezetnacije.

- Portugal ima zanimljiv tim, ali bez Ronalda, oni ne bi mogli ništa. Sa njim, ništa nije nemoguće. Isto je i sa Argentinom, verujem da bi taj tim bez Mesija bio prosečan i da ne bi bio kandidat za finiš. Sa Mesijem, oni moraju biti među favoritima - rekao je Murinjo.

On nema dilemu ko je najbolja ekipa.


- Verujem da je Španija najjači tim. Oni su sposobni da igraju zajedno u oba pravca, da sprovode filozofiju, prilagode sve svom stilu igre. Usuđujem se da kažem da je Španija u boljoj formi od svih ostalih reprezentacija iz Evrope. Sviđa mi se i Brazil, na taktičkom i mentalnom planu. Oni su mešavina brazilskog talenta, ozbiljnog pristupa, fizičke snage i posle duže vremena, umeju da igraju jednako dobro u odbrani, da primaju manji broj golova. Ali da sačekamo, biće mi zabavno da pratim, biću sedam dana u Rusiji, a nakon toga konačno idem na odmor - istakao je Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading