Zvezda ne odustaje od Marina

Autor:

Sport

09.05.2018

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo Crvene zvezde pokušaće još jednom da dovede Marka Marina, za kojeg je spremno da plati milion evra Olimpijakosu.

Marko Marin

Generaln direktor Zvezde Zvezdan Terzić želi da pokuša još jednom, iako u prethodnih nekoliko navrata nije bio uspešan u nameri da dovede Marina.

Kako piše "Sportski žurnal" nekadašnji reprezentativac Nemačke jedna je od glavnih opcija sportskog sektora novog šampiona Srbije za poziciju "desetke" koju je generalni direktor najavio kao jedno od dva top pojačanja iz inostranstva.

U atinskim crveno-belima je rasulo, gazda Evangelos Marinakis je besan na igrače, najavio je čistu i upravo to će pokušati da iskoristi Zvezda.

"Žurna" piše da su u klubu s "Marakane" spremni da za obeštećenje plate milion evra, ali je pitanje da li će Olimpijakos pristati, jer je Marina svojevremeno platio tri miliona.

Nema dileme da uprava Zvezde ambiciozno ulazi u predstojeći prelazni rok, pošto je prema saznanjima Informera na meti i bivši reprezentativac Zdravko Kuzmanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading