Murinjo: Drugo mesto je OK, ali nisam lud od sreće

Autor:

Sport

11.05.2018

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted je obezbedio drugo mesto na tabeli Premijer lige, ali njegov menadžer Žoze Murinjo kaže da ne može zbog toga da skače od sreće.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo: Nije u mojoj prirodi da slavim drugo mesto

To znači da je Junajted drastično popravio plasman u odnosu na prošlu sezonu kada je završio sezonu na petom mestu, ali Portugalac kaže da to nije za njega ostvarenje snova.

- Osećam se OK jer smo drugi, ali ne skačem od sreće. To nije u mojoj prirodi. Ni u prirodi Mančester junajteda. Ne slavimo drugu poziciju ali smo srećni jer smo pre nekoliko meseci shvatili da je nemoguće osvojiti titulu pa je cilj bilo drugo mesto - rekao je Murinjo. 

Nakon remija protiv Vest Hema, Junajted opušteno ulazi u meč poslednjeg kola sa Votfordom.

- Plasman među četiri najbolja tima (mesto u LŠ, prim. aut) je očigledno velika stvar, ali bolje je završiti kao drugi nego kao četvrti, bolje je mesecima biti drugi, nego izgubiti tu poziciju i kontrolu. Mislim da smo zaslužili, momci su zaslužili to, da budu vicešampioni, što i nije loše u ligi ovakve težine i veličine - dodao je Portugalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading