Vazura: Partizan neće u Surdulicu!

Autor: Sportski žurnal

Sport

11.05.2018

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon plasmana u finale nacionalnog kupa treću sezonu zaredom, crno-beli imaju šansu da sačuvaju barem jedan trofej iz prošle sezone u svojim vitrinama. Međutim, iz crno-belog tabora poručuju da ne žele da igraju finalni susret na stadionu Radnika u Surdulici.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-beli žele da igraju na većem stadionu

Partizan želi da se 23. maja u finalnom okršaju protiv Mladosti iz Lučana meč odigra na nekom stadionu većeg kapaciteta.

- Poslali smo dopis FSS i policiji da zahtevom da se promeni mesto odigravanja finalne utakmice - otkrio je Miloš Vazura.

Kapacitet pomenutog stadiona iznosi svega 3.312 mesta, a imajući u vidu da se očekuje prava invazija navijača Partizana za finalni susret, nije realno očekivati da se svi zainteresovani smeste na ovaj stadion.

- Interesovanje za prisustvo završnoj predstavi je znatno veće. Partizan trenutno ima tri frakcije navijača i iz svega navedenog neralno je da se meč organziuje na Radnikovom terenu. Logično je da se finale igra na većem stadionu u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu - objasnio je Vazura za "Sportski žurnal".

Takmičarska komisija FSS još uvek nije dobila zahtev za promenom mesta odigravanja finalnog susreta.

- Odluku o mestu odigravanja je doneo Izvršni odbor FSS. Njihova je ingerencija da odredi gde će se igrati - poručio je Miodrag Janković, predsednik Takmičarske komisije FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading