Počnimo ljubav iz početka: MIHA SE VRAĆA NA MESTO USPEHA?

Autor:

Sport

11.05.2018

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Siniša Mihajlović čeka kraj sezone u ligama širom Evrope, a već sada ima tri ponude za novi posao.

Mihajlović gleda ka Đenovi

Od tri ponuda koliko ima na stolu, Mihajloviću je sigurno zanimljiv bio predlog Sampdorije, kluba koji je već jednom sa uspehom predvodio.

Predsednik ekipe iz Đenove Ferero veoma ceni rad Siniše Mihajlovića, a ukoliko bi aktuelni trener Marko Đanpaolo otišao u Napoli na kraju sezone, onda bi Srbin bio jedan od ozbiljnijih kandidata za preuzimanje klupe.

Nakon odlaska sa mesta selektora reprezentacije Srbije, Mihajlović je vodio Sampdoriju od 2013. do 2015. godine, a uspeo je da klub sa "Luiđi Ferarisa" dovede do Lige Evrope.

Inače, priča se da ga želi Zenit kao naslednika Manćinija, u Engleskoj je figurirao kao kandidat za klupu VBA koji je ispao iz lige, a ranije je imao poziv slavnog Lidsa koji igra u Čempionšipu. Bilo je nagoveštaja da bi mogao da nasledi Sema Alardajsa na klupi Evertona, ali ta priča je ostala samo na novinskim stupcima...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading