Vojvodina prodaje karte za derbi, "DELIJE" MOGU SAMO NA JUG!

Autor:

Sport

11.05.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Vojvodina obavestila je javnost da će karte za utakmicu protiv Crvene zvezde biti puštene u prodaju od subote.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdini navijači sa prošlog gostovanja u Novom Sadu

U zvaničnom saopštenju kluba iz Novog Sada navedeno je da će pristalice Crvene zvezde biti smeštene na južnoj tribini i da im neće biti dozvoljen ulaz na ostale sektore na stadionu.

Saoštenje FK Vojvodina vam prenosimo u celosti:

Subota, 12. maj: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 12 do 17 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad. Na blagajni na istočnoj tribini stadiona (pored restorana “Ognjište”), od 12 do 17 časova, moći će da se kupe ulaznice za istok. Na blagajni na južnoj tribini stadiona (pored nekadašnjih teniskih terena), od 12 do 17 časova, moći će da se kupe ulaznice za jug.

Nedelja, 13. maj: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 12 do 17 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad. Na blagajni na istočnoj tribini stadiona (pored restorana “Ognjište”), od 12 do 17 časova, moći će da se kupe ulaznice za istok. Na blagajni na južnoj tribini stadiona (pored nekadašnjih teniskih terena), od 12 do 17 časova, moći će da se kupe ulaznice za jug. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, od 14 do 17 časova, moći će da se kupe ulaznice za sever.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 600 (zapad), 500 (istok) i 400 dinara (sever i jug), a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše tri ulaznice. Jednom licu neće biti dozvoljeno da kupi više od tri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta.

U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da su, kao i na prethodnim derbi mečevima, zapadna, istočna i severna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Crvena zvezda. Za navijače Crvene zvezde rezervisana je isključivo južna tribina, stoji na sajtu FK Vojvodina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading