KLOP DIRLJIVOM ČESTITKOM ODUŠEVIO NAVIJAČE: Mo, ti si ljudina. I tačka!

Autor:

Sport

11.05.2018

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop biranim rečima je govorio o najboljem fudbalera "redsa" Mohamedu Salahu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klop i Salah

Salah je proglašen za najboljeg igrača Premijer lige u izboru Udruženja profesionalnih fudbalera i Udruženja fudbalskih novinara.

Drugu nagradu primio je u četvrtak u Londonu, a ovu svečanost je obeležio govor Jirgena Klopa.

Njemac nije bio na manifestaciji, već se video-linkom obratio prisutnima.

- Čitam i čujem da je Mo uzor u Egiptu, u celoj sjevernoj Africi - za ceo arapski i muslimanski svet. To je, naravno, tačno - ali on je uzor! I tačka: bez obzira na rasu ili religiju, državu ili regiju u kojoj je rođen. Mo je jednostavno dobra osoba, veliki čovek i fantastičan igrač. Uzgred, prvi deo njegove ličnosti je važniji od drugog. Mo je ljudina.

Mo je neko ko postavlja primer kako se ponašati u životu i prema drugima. On je ljubazan i skroman, takav je bio kada je došao, i nije se promenio ni za 0,01 odsto, iako je postao superstar. Došao je tiho i ostao je isti mladić, bez obzira što je od tada do danas napravio mnogo toga. 

Mo, ako me čuješ - ponosan sam što sam sa tobom, na sve što si uradio za tim i klub, a radujem se što ćemo se družiti još dugo. 

Ti si svetska klasa, Mo - prava svetska klasa, u svakom pogledu, a što je još uzbudljivije - za tebe - za Liverpul - za navijače - možeš da budeš još bolji - rekao je Klop. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading