Mažić ne sudi u Subotici!

Autor:

Sport

11.05.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić neće suditi derbi meč 36. kola plej-ofa Superlige Srbije između Spartaka i Radničkog, koji će biti odigran u nedelju od 19 sati u Subotici.

Mažić neće suditi meč između Spartaka i Radničkog

Sudijska komisija FSS je ranije na zahtev Radničkog i Spartaka odlučila da ovaj duel poveri Mažiću. Njemu je trebalo da pomažu Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

Radnički i Spartak dele treće i četvrto mesto na tabeli sa po 34 boda i bore se za plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Međutim, Evropska fudbalska unija (UEFA) je zvanično poslao dopis FSS u kojem se navodi da je neophodno da sudijski tim određen za finalnu utakmicu Lige šampiona između Reala i Liverpula ne bude angažovan do kraja prvenstva na utakmicama Superlige Srbije.

UEFA se na takav korak odlučila kako bi srpski sudijski tim potpuno spreman dočekao najvažniju utakmicu evropskog fudbala u sezoni.

UEFA je ranije odredila da srpske sudije na čelu sa Mažićem sude finale LŠ između Reala i Liverpula, koje je na programu 26. maja u Kijevu.

Kako se navodi, Sudijska komisija FSS postupila je u skladu s upustvima UEFA i izvršiće izmenu delegiranja sudija za utakmicu u Subotici.

Sudijska komisija FSS odlučila je da duel u Subotici vodi Srđan Obradović, a pomagaće mu Vladimir Jovanović i Ivica Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading