Scenario iz snova: HRVATSKI SELEKTOR SE NADA FINALU SA SRBIJOM!

Autor:

Sport

12.05.2018

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić izjavio je da bi bio presrećan kad bi se u na Mundijalu u Rusiji u finalnom meču njegova selekcija sastala sa Srbijom!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dalić: Srbija i mi imamo slične grupe

Hrvati su na Mundijalu u grupi sa Argentinom, Islandom i Nigerijom, dok su "orlovi" sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.

- Slična grupa kao i kod nas. Brazil je favorit celog Mundijala. Švajcarska je opasnija od Kostarike, Vladimir Petković je dobar trener koji je dobro posložio reprezentaciju i biće glavni protivnik Srbije da prođe dalje - rekao je Dalić za Mondo i nastavio:

- Srbija takođe ima dobre igrače, kao i Mladena Krstajića selektora, koji takođe želi isto što i ja sa Hrvatskom - da prođe grupu, ali biće mu teško. Kao što rekoh, imaju Srbi kvalitet, igrače u Mančester junajtedu i drugde, tako da mogu da prođu. Imamo isti put u Rusiji - poručio je selektor "vatrenih".

Dalić se nasmejao na pitanje da li bi voleo da se njegova selekcija u finalnoj borbi nađe sa Srbijom.

- To bi bilo sjajno, daj Bože da to tako bude. Odmah potpisujem - zaključio je Dalić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading