Voša ga prodala za "siću", sada je za njega malo i sedam miliona

Autor:

Sport

12.05.2018

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Planić blista u Rumuniji... Fudbaler Steaue odigrao je odličnu sezonu i skrenuo je pažnju mnogih klubova. Cena je neverovatna.

RepublikaFoto: twitter.com/maidansport

Vojvodina je štopera prodala za 300.000 evra. Rumuni sada mogu zadovoljno da trljaju ruke. Ajntraht iz Frankfurta je stigao sa ponudom od pet miliona evra. Vlasnik kluba Bekali odbio je Nemce, a oni su cifru povećali za još dva miliona. Ipak, ni to nije dovoljno. Biznismen koji je poznat po svojim ispadima traži još više.

- Mogu da potvrdim da su na meču protiv Univerzitatee bili predstavnici nemačkog kluba, ali nije korektno da otkrivam ime tog kluba. Takođe, za njega postoji inetersovanja iz Italije i Francuske. Problem je što Bogdan trenutno nije planiran za prodaju i što to nije u planovima klupskog rukovodstva posle samo jedne sezone. Jedini način na koji može da napusti klub je da neko aktivira njegovu otkupnu kaluzulu. A ona iznosi 10.000.000 evra - rekao je menadžer igrača  Zvonko Milojković a prenosi "Mozzartsport".

Samo 20 utakmica u dresu Rumuna bilo je dovoljno da Planića primete Nemci. Očigledno da je Voša mogla da zaradi mnogo više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading