Manćini se odrekao ruskih miliona da bi postao selektor Italije!

Autor:

Sport

12.05.2018

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Zenita Roberto Manćini trebalo bi da bude postavljen za selektora reprezentacije Italije, prenose mediji na Apeninima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Manćini će biti novi selektor Italije

Manćini bi sa FS Italije trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor koji je vredan dva miliona evra po sezoni uz bonuse. U ugovoru će postojati klauzula po kojoj će Manćini moći da produži ugovor ako Italija izbori plasman na EP 2020. godine. 

Italijanski mediji otkrivaju da će Manćini raskidom ugovora sa Zenitom da se odrekne čak 13 miliona evra, koje bi zaradio da je odlučio da ostane do kraja ugovora sa ruskom klubom, odnosno do 30. juna 2020.

Manćini bi na klupi Italije trebalo da debituje 28. maja na prijateljskom meču sa Saudijskom Arabijom, koji će biti odigran u Švajcarskoj.
 
Manćini (53)  je Zenit preuzeo 1. juna prošle godine. On je pre toga trenirao Fiorentinu, Lacio, Inter, Mančester siti i Galatasaraj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading