KRAH IKARDIJA I DRUGOVA: Sasuolo uništio snove Intera o Ligi šampiona

Autor:

Sport

12.05.2018

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter više nije onaj isti klub od pre par sezona... Nisu na nivou na kojem su nekada bili, a kako sada stvari stoje izvesno je da će i naredne takmičarske godine Ligu šampiona gledati samo na TV ekranu. U 37. kolu Serija A, Inter je na svom terenu poražen od ekipe Sasuola - 2:1 (1:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Šok... Oko 70.000 navijača na "Meaci" nije znalo šta ih je snašlo. Napadali su, ređale su se šanse, Ikardi je promašivao, a onda je stigla kazna.

Politano je u 25. minutu pogodio za 0:1. U nastavku Inter je opet dominirao, ali je Beradi maestralno pobegao odbrani i savladao Handanovića za 0:2. 

Rafinja je uspeo da smanji prednost u 80. minutu, ali to je bilo sve. Ponovo je Inter imao nekoliko šansi, ali nije našao put do mreže rivala.

Ako Lacio pobedi Krotone u gostima (nedelja 15.00), Inter će i definitivno ostati bez LŠ. U tom slučaju ni sudar Intera i Lacija u poslednjem kolu neće imati značaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading