Ovo bi bilo zanimljivo: SUPER MARIO U DORTMUNDU?

Autor:

Sport

13.05.2018

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski napadač Mario Baloteli se na lep način oprostio od Nice i njenih navijača, nakon dve vrlo dobre sezone u klubu sa Azurne obale. Međutim, sad je došlo vreme da se karijera nestašnog Italijana opet vrati na neki viši nivo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Baloteli bi mogao da se preseli u Nemačku

Poslednja vest glasi da Baloteli ipak ne ide nazad u Italiju, već da se seli u redove nemačke Borusije iz Dortmunda, koja će naredne sezone igrati Ligu šampiona.

Danima se priča da novi trener Dortmunda Lusijen Favr, koji će preuzeti ekipu od Petera Štegera, želi po svaku cenu da obnovi saradnju sa Balotelijem, koga je trenirao u Nici. I za sada izgleda kao potpuno realna stvar da mu "milioneri" tu želju i ispune.

Kada se još malo i izvuku izjave Mina Rajole od prošle godine - "Mario će dogodine u ovo vreme biti igrač Borusije iz Dortmunda" - onda ova vest postaje nešto više od obične spekulacije. 

Borusija ipak neće zadržati Mičua Bačuaija u klubu, uprkos dobrom golgeterskom učinku, pre svega zato što Čelsi traži prilično veliko obeštećenje za Belgijanca, dok Širle i Maks Filip više dejstvuju kao ofanzivni vezisti u timu, što im i jeste primarna pozicija.

Baloteli i Borusija Dortmund? Priča je više nego realna...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading