JAKA PORUKA - Marković: Ne idem iz Partizana dok ne osvojim duplu krunu

Autor: Tanjug

Sport

15.05.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Partizana Svetozar Marković, koji je proglašen za najboljeg debitanta ove sezone u Superligi, izjavio je da je neiskustvo u seniorskom fudbalu platio nedostatkom čvrstine i mirnoće u nedavnom duelu protiv Crvene zvezde, ali da veruje da će već u narednom večitom derbiju biti bolje.

RepublikaFoto: partizan.rs


- Sigurno da bih bio malo smireniji sada, jer mi je to bio prvi derbi u seniorskom fudbalu. Možda bih bio malo čvršći nego tada - izjavio je Tanjugu Marković.

Prema njegovim rečima, priznanje koje je dobio je do sada najznačajnije, ali se nada da će nastaviti sa radom kako bi ih imao još više u budućnosti i osvojio titulu sa crno-belima.

- Ovo je najznačije priznanje do sada, a nadam se da će ih biti još. Ovo je prva sezona u seniorskom fudbalu. Nastaviću da treniram još bolje i pokušam da osvojim duplu krunu naredne sezone i igram Ligu Evrope. Zadovoljan sam što smo igrali Ligu Evrope i što imamo priliku da osvojimo Kup Srbije. Sigurno jedna uspešna sezona za Partizan, ali ostaje žal što smo ostali bez titule.

Fudbaler koji se izborio u konkurenciji iskusnijih igrača za prvu postavu ne želi da pitanje stadiona na kojem će se odigrati finale Kupa bude u prvom planu.

- Lepo je igrati na nekom većem stadionu, ali nas igrače to ne bi trebalo da zanima, jer glavni fokus mora da budu na našoj igri - izjavio je Marković.

RepublikaFoto: inkphy.com/markovicsvetozar5



Mladi fudbaler, za kojeg je interesovanje pokazao i Mančester junajted, ne vidi sebe u nekom drugom klubu, jer osvajanje duple krune navodi kao motiv da i naredne sezone nosi crno-beli dres.

- Ne razmišljam o drugom klubu. Trenutno sam ugovorom vezan za Partizan i sva pažnja mi je usmerena na napredak u igri i da naredne sezone osvojim duplu krunu - naveo je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading