KOSANOVIĆ U NEBRANOM GROŽĐU: Turci nemaju pare za otkup srspkog igrača!

Autor:

Sport

15.05.2018

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Kosanović odradio je dobar posao u turskom Geztepeu sa pozajmice iz belgijskog Standarda, ali teško da će ostati u Turskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Kosanović se nalazi u neugodnoj poziciji

I pored dobrih partija ove sezone, Kosanović po svemu sudeći neće ostati u klubu iz Turske, a glavna prepreka je jak ugovor koji ima naš fudbaler.

Odigrao je 21 meč za turski klub u prvenstvu, ali Gectepe nema para da otkupi njegov ugovor sa Standardom. Za taj luksuz je bilo potrebno izdvojiti 1,5 miliona evra, ali se Gectepe nije izjasnio.

Kosanović se od 2016. godine vodi kao fudbaler Standarda iz Liježa, pre toga je bio vrlo zapažen u Mehelenu, ali je nakon povrede ligamenata u Standardu pao u drugi plan i njegova karijera je krenula suprotnim smerom.

Ne tako davno Kosanović je bio jedan od najtraženijih srpskih igrača. Pominjao se i kao velika želja Crvene zvezde, ali do dogovora nije došlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading