Bufonov agent najavio: ĐIĐIJEV OPROŠTAJ NEĆE BITI NI NALIK TOTIJEVOM!

Autor:

Sport

15.05.2018

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Juventusa Đanluiđi Bufon u četvrtak treba da na konferenciji za medije objavi da završava karijeru. To svi očekuju od Bufona, a to je nagovestio i agent legendarnog golmana Silvano Martina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bufon stavlja tačku na svetlu karijeru

- Njegov eventualni oproštaj neće biti kao Totijev. Te proslave pripadaju rimskom stilu, u Torinu očekujem više neki pozdrav kao što je imao i Alesandro Del Pijero. Možda se nešto desi 15 minuta pre, kao na primer baner na kom je pisalo "Ćao Platini". Biće to težak dan pun suza - kaže Martina.

- Imao sam to zadovoljstvo da sam sarađivao sa najboljim golmanom na svetu. Izvinjavam se Đanluiđiju Donarumi ali on nikada neće biti novi Điđi - poručuje Bufonov agent koji je i prokomentarisao činjenicu da je Điđi bio na klupi u utakmici protiv Rome.

- Sve je bilo dogovoreno sa trenerom Alegrijem jer je titula praktično bila osvojena. To je još jedan istorijski uspeh ali ova sezona nije bila samo o Điđiju. Juventus je bio važniji ove sezone.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading