Povratak na veliku scenu: POSLE DORTMUNDA I ROMA TRAŽI "SUPER MARIJA"!

Autor:

Sport

15.05.2018

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon odlične sezone u Nici, gde je na 36 utakmica postigao 24 gola, italijanski napadač Mario Baloteli ponovo je jedan od traženijih igrača na Starom kontinentu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Baloteli ide u veći klub na leto

Prethodnih dana se govorili kako bi "Super Mario" mogao da pređe u redove Borusije iz Dortmunda, a sada se pojavila vruća informacija da trener Rome Euzebio di Frančesko želi da dovede ovog leta kontroverznog centarfora.

- Želeo sam da ga dovedem još u Sasuolo. On ima neke važne kvalitete. Edin Džeko je nam je na drugoj strani pokazao kakav je profesionalac kada je ostao u Romi. Baloteli može da postigne mnogo golova i zato je važan, ali je opet sa druge strane u fudbalu grupa važnija od pojedinca. Mario je svestan toga - kazao je trener Rome Euzebio Di Frančesko koji je pričao i o kvalitetima igrača koji su trenutno u Romi.

Trener Rome trenutno u timu na poziciji napadača koristi neprikosnovenog Edina Džeka i Čeha Patrika Šika, ali bi želeo da ima još jednog rasnog golgetera pored Džeka, pošto se Šik nije baš nadavao golova u svojoj prvoj sezoni u Romi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading