POSLE 22 GODINE: Venger žali samo zbog jedne stvari

Autor:

Sport

17.05.2018

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsen Venger više nije trener Arsenala... Na klupi tima iz Londona proveo je 22 godine. Uradio je mnogo toga, a Francuz žali samo zbog jedne stvari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ne, to nije neki poraz ili trofej bez kojeg je ostao. Venger se kaje jer nije uspeo da u radove svog tima dovede Kristijana Ronalda. 

- Bio je kod nas sa majkom i bili smo veoma blizu dogovora. Onda se pojavio Mančester junajted sa Karlosom Keirošem kao trenerom. Junajted je igrao protiv Sportinga, a Ronaldo je tada bio izvanredan. Došli smo do sume od 4.500.000 funte i još smo bili u igri… Baš, baš blizu smo bili. Ali onda se pojavio Mančester junajted sa 12.000.000, a u to vreme to je novac koji nismo mogli da damo - rekao je Venger.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On  je dugo maštao o tandemu Anri - Ronaldo.

- Možete da zamislite šta bi se desilo da smo uspeli da uparimo Tijerija Anrija i Ronalda… To bi svakako promenilo istoriju, barem onu koja se tiče mog mandata ovde - jasan je Venger.

Kako bi se Ronaldo snašao u Arsenalu? Verovatno Venger ne bi mogao da odloži trofeje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading